forus

Пекарна  "ЗИА" е осъществената идея на „ДЖЕЙЕЛПИ” ЕООД за развитие на собствена търговска марка. През 2003г. плахо и с надежда отвори врати първата пекарна от веригата. 

А днес през 2015г. с увереност , с гордост и оптимизъм стартира 10-ят пореден обект.


Още от самото начало основните продукти, с които се отличихме на местния пазар са т.н „малки кроасанчета”, „малки банички” .... имат много имена поставени от нашите клиенти, но вкусът е един – уникален и неповторим. Да не пропуснем и св. Милинка, която клиентите единодушно класират като най-добрата в региона. Стремежът ни да сме различни не само с визия, но и с вкус, изобилие от продукти и постоянно качество, се забелязва още от самото начало на реализираната идея.

Във верига Пекарни "ЗИА" се предлагат висококачествени разнообразни тестени изделия, които всяка сутрин, обед и чак до вечерта се изпичат на място пред клиента! Още с пристъпването на прага ви посреща букет от аромати. Ухае на масло, на захар, на шоколад, на препечени ядки, на чай и кафе. Бързо и отлично обслужване, добра хигиена и най-вече постоянно качество на продуктите. Това ни движи напред!


061807

parts

Кафе и капучино - Предлагаме Еспресо сместа Impressions , 100 % Арабика на „DABOV Gourmet Cafe

cropped-logo-MyGourmetCafe-malko-e1314617106747

Фреш – Предлагаме прясно изцеден сок от цитрусови плодове директно пред Вас.

logo

Био продукти с марката на „Хармоника” - Връзката на съвременния градски човек в България с истинската храна. Разнообразие от продукти с изключително внимание към качеството, за да се запази истинския вкус – млечни, безалкохолни, боза, солети, сладка и мармалади, шоколад, сиропи и други.

harmonica-logo

Сладолед – Изискан български сладолед от изцяло естествени съставки -  „Coppa della Maga”. Направен по стара рецепта  от истинско мляко и сметана, а вместо захар се използва сладостта на билката стевия.

010874212

footer