Skip to content Skip to footer

КОИ СМЕ НИЕ?

Пекарна „ЗИА“ е осъществената идея на „ДЖЕЙЕЛПИ” ЕООД за развитие на собствена търговска марка. През 2003г. плахо и с надежда отвори врати първата пекарна от веригата. А днес през 2015г. с увереност , с гордост и оптимизъм стартира 10-ят пореден обект.

Още от самото начало основните продукти, с които се отличихме на местния пазар са т.н „малки кроасанчета”, „малки банички” …. имат много имена поставени от нашите клиенти, но вкусът е един – уникален и неповторим. Да не пропуснем и св. Милинка, която клиентите единодушно класират като най-добрата в региона. Стремежът ни да сме различни не само с визия, но и с вкус, изобилие от продукти и постоянно качество, се забелязва още от самото начало на реализираната идея.

Във верига Пекарни „ЗИА“ се предлагат висококачествени разнообразни тестени изделия, които всяка сутрин, обед и чак до вечерта се изпичат на място пред клиента! Още с пристъпването на прага ви посреща букет от аромати. Ухае на масло, на захар, на шоколад, на препечени ядки, на чай и кафе. Бързо и отлично обслужване, добра хигиена и най-вече постоянно качество на продуктите. Това ни движи напред!

КОИ СА НАШИТЕ ПАРТНьОРИ?

Пекарни зиа © 2024. Всички права запазени.